Openingstijden

Ook in deze vreemde 'Coronatijd' zijn we u graag van dienst

In deze vreemde 'Coronatijd' vraagt u zich wellicht af of wij open zijn, of u langs kunt komen voor een restauratie of wellicht een lijst op maat zou kunnen laten maken. Dat kan! We zijn weer open, maar enkel op afspraak en met 2 personen tegelijk. Dus ook gedurende deze periode helpen wij u graag bij de keuze voor een nieuwe lijst of het bespreken van een restauratie van uw schilderij of lijst.Wij staan voor u klaar

U kunt hiervoor te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen. We bekijken dan of we dit op afstand of in combinatie met onze haal- en brengservice voor u kunnen regelen.


Wij kunnen u het beste helpen, als u ons vooraf al enige informatie stuurt. Denk bijvoorbeeld aan duidelijke en liefst meerdere foto’s, een omschrijving over de eventuele schade, de afmetingen of de huidige staat van het schilderij of de lijst. Dat kan bijvoorbeeld via mail of per WhatsApp.


Heeft u een vraag, bel gerust: 073 - 613 94 69 of:

Bel direct Of stuur een Whatsapp bericht

Ook in deze vreemde 'Coronatijd' zijn we u graag van dienst


Boselie van Boekel uit ‘s-Hertogenbosch is al 42 jaar een begrip in de kunstwereld. Sinds 1979 maken wij handwerklijsten in elke gewenste stijl; ambachtelijk vakwerk met de kennis en kunde van nu. Daarnaast restaureert Boselie van Boekel kunstwerken, lijsten en interieur en vergulden we lijsten en interieur. We gaan graag voor u aan de slag!

handtekening boselie van boekel

Heeft u een vraag over hoe we u van dienst kunnen zijn in 'Coronatijd'?

Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op.

This site is built with CamelFW.